Probíhající akce:

Nový bundle Sony Playstation 4 Slim 500 GB s voucherem na stažení hry Fortnite (a kreditu 500 herních mincí) skladem na PS4-hry.cz od 10.8.2018


 

 


nejočekávanější herní NOVINKY:

(září 2018) již skladem:


Shadow of the Tomb Raider PS4 hra skladem na PS4-hry.czShadow of the Tomb Raider
Nejpropracovanější akční dobrodružství Lary Croft, které dosud na PS4 vyšlo.


NHL 19 PS4 hra v češtině skladem na PS4-hry.czNHL 19 PS4 v češtině
Nový hokej pro Playstation 4 s českými titulky a hrou pod širým nebem je zde.


NBA 2K19 PS4 hra skladem na PS4-hry.czNBA 2K19 PS4
Jediný realistický basketbal s oficiální licencí na Sony Playstation 4.


Spiderman na PS4 v češtině skladem na PS4-hry.czSpiderman PS4 CZ
Exkluzivně jen a pouze pro Playstation 4 - nový akční Spiderman v češtině!

 


(srpen 2018):

Pro Evolution Soccer 2019 PS4 hra skladem na PS4-hry.czPro Evolution Soccer 2019
Nový, vylepšený fotbal, který je v ročníku 2019 možná lepší než FIFA...

 

Strange Brigade PS4 hra skladem na PS4-hry.czStrange Brigade
Dobrodružná zombie akce, kterou jde hrát online v kooperaci s až 4 kamarády!

 

F1 2018 PS4 hra skladem na PS4-hry.czF1 2018
Závody formule 1 s oficiální licencí FIA a parádním novým režimem kariéry.

 

Yakuza Kiwami 2 hra na PS4Yakuza Kiwami 2 PS4
Dokonalý remake kultovní japonské akční mafiánské hry na PS4.


Mothergunship PS4 hra skladem na PS4-hry.czMothergunship PS4
Střílečka s nevídaným zbraňovým arzenálem přichází na Playstation 4.


Madden NFL 19 PS4 hra skladem na PS4-hry.czMadden NFL 19 PS4
Nový ročník sportovní simulace amerického fotbalu s oficiální licencí NFL.

 

Overcooked 2 PS4 hra skladem na PS4-hry.czOvercooked 2 PS4
Jedna z nejzábavnějších her pro více hráčů je zde v novém, ještě lepším díle.

 


(červenec 2018):

Persistence PS4 VR hra skladem na PS4-hry.czPersistence PS4 VR hra
Nejlepší VR hororová sci-fi střílečka co kdy pro Playstation VR vyšla.


Far Cry 3 HD remastered PS4 hra skladem na PS4-hry.czFar Cry 3 Classic HD PS4
Nejzábavnější díl stříleček Far Cry konečně i na Playstation 4!

 

Sonic Mania Plus PS4 hra skladem na PS4-hry.czSonic Mania Plus PS4
Klasická dětská hra z 90. let přepracovaná pro PS4 konzole.


Jurassic World Evolution hra na Playstation 4Jurassic World Evolution
Vytvořte a spravujte dinosauří zábavní park.



Red Faction Guerilla re-MARS-tered PS4 hra skladem na PS4-hry.czRed Faction re-MARS-tered
Destrukční orgie v PS4 remasteru klasické marsovské akce!

 

Tour de France 2018 hra na Playstation 4 skladem na PS4-hry.czTour de France 2018 PS4
Cyklistické závody v novém zpracování 2018 pro PS4.

 

 

MXGP PRO PS4 hra skladem na PS4-hry.czMXGP PRO PS4
Nový ročník motokrosových závodů s oficiální licencí MXGP.

 


(červen 2018):

The Crew 2 PS4 hra skladem na PS4-hry.czThe Crew 2 PS4
Parádní online závodní hra nejen s auty.



Diablo 3 Eternal Collection PS4 hra skladem na PS4-hry.czDiablo 3 Eternal Collection
Legendární akční RPG hra Diablo 3 v balíčku se dvěma datadisky.


Lego Incredibles PS4 hra skladem na PS4-hry.czLego Incredibles PS4
Úžasňákovi konečně na Playstation 4 a to i s hrou dvou hráčů najednou.


Super Bomberman R PS4 hra skladem na PS4-hry.czSuper Bomberman R PS4
Slavnou klasiku Bomberman můžeme hrát až ve 4 hráčích na jedné PS4!


MotoGP 18 PS4 hra skladem na PS4-hry.czMotoGP 18 PS4
Závody superbiků s oficiální závodní licencí na PS4.

 


Onrush PS4 hra skladem na PS4-hry.czOnrush PS4
Rychlé adrenalinové závody - doporučujeme!

 

 


(květen 2018):

Tennis World Tour PS4 hra skladem na PS4-hry.czTennis World Tour PS4
První a dosud jediný tenis na Playstation 4!

 


Detroit Become Human CZ PS4 hra skladem na PS4-hry.czDetroit Become Human PS4
Scifi příběh vzpoury androidů s CZ titulky!



Hitman Definitive Edition PS4 hra skladem na PS4-hry.czHitman Definitive Edition PS4
Nová edice simulátoru nájemného zabijáka.



Conan Exiles PS4 hra skladem na PS4-hry.czConan Exiles PS4
Barbar Conan v akční hře poprvé na Playstation 4



Dynasta Warriors 9 PS4 hra skladem na PS4-hry.czDynasty Warriors 9 PS4
Frenetická řežba proti tisícovce nepřátelských samurajů!

 

Extinction PS4 hra skladem na PS4-hry.czExtinction PS4
Extinction znamená vyhlazení - ostrá akce pro PS4 konzole.

 

 

(duben 2018):


God of War PS4 hra v češtině skladem na PS4-hry.czGod of War PS4 (CZ)
Graficky dokonalá akční rubačka vychází s českými titulky - DOPORUČUJEME!


Yakuza 6 PS4 hra skladem na PS4-hry.czYakuza 6  PS4
Exkluzivně jen na Playstation 4 vydaný finální díl japonské gangsterky.

 

Surviving Mars PS4 hra skladem na PS4-hry.czSurviving Mars PS4
Nejlepší budovatelská sci-fi strategie na PS4.

 

 


(březen 2018):


Far Cry 4 PS4 CZ hra skladem na PS4-hry.czFar Cry 5 PS4 (CZ)
Velkolepá akční hra na PS4 s českými titulky!

 


MX vs ATV All Out PS4 hra skladem na PS4-hry.czMx vs ATV All Out PS4
Rozsáhlá terénní závodní hra na PS4!

 


Assassins Creed Rogue Remastered PS4 hra skladem na PS4-hry.czAssassins Creed Rogue PS4
Další díl Assassins Creed remasterovaný do full HD grafiky na PS4.


Burnout Paradise HD Remaster PS4 hra skladem na PS4-hry.czBurnout Paradise HD PS4
Adrenalinové destrukční závody předělané do full HD grafiky na PS4!


Pure Farming 2018 hra skladem na PS4-hry.czPure Farming 2018 PS4
Simulátor farmaření s oficiální licencí na stroje od Zetoru!


Life is Strange Before the Storm hra skladem na PS4-hry.czLife is Strange Before the Storm
Pokračování dobrodružné hry Life is Strange.


Isle of Man PS4 hra skladem na PS4-hry.czIsle of Man PS4
Nejlepší motorkové závody na Playstation 4 jsou zde.

 

 

Metal Gear Survive PS4 hra skladem na PS4-hry.czMetal Gear Survive PS4
Akční survival hra na motivy Metal Gear herní série.

 

 

 

(únor 2018):

Gravel PS4 hra skladem na PS4-hry.czGravel PS4
Adrenalinové off road závody pro Playstation 4.



Monster Energy Supercross PS4 hra skladem na PS4-hry.czMonster Energy Supercross
Oficiální superkrosové závody Monster Energy pro PS4.


Steep Winter Games PS4 hra skladem na PS4-hry.czSteep Winter Games PS4
Hra s oficiální licencí zimní olympiády Pchjongjang 2018.


Shadow of the Colossus PS4 hra skladem na PS4-hry.czShadow of the Colossus PS4
Exkluzivní akční hra z PS3 v dokonalém přepracování pro PS4. Doporučujeme!


UFC 3 PS4 hra skladem na PS4-hry.czUFC 3 PS4
Třetí díl velepopulárního akčního sportu UFC 3 je zde.




(leden 2018):

Monster Hunter: World PS4 hra skladem na PS4-hry.czMonster Hunter World PS4
Legendární akční RPG - lovec monster konečně i na Playstation 4

 

Duke Nukem 3D PS4 hra skladem na PS4-hry.czDuke Nukem 3D PS4
Old school akce s macho drsňákem poprvé na Playstation 4

 

 

Hunting Simulator 2017 PS4 hra skladem na PS4-hry.czHunting Simulator PS4
Originální lovecká hra, nevhodná pro milovníky zvířat...

 

 

Prison Architect PS4 hra skladem na PS4-hry.czPrison Architect PS4
Netradiční "strategická" hra v níž jste pánem věznice!

 

 

Rugby 18 PS4 hra skladem na PS4-hry.czRugby 18 PS4
Nový ročník (2018) sportovního simulátoru Rugby.

 


(prosinec 2017):

DOOM VR PS4 hra na Playstation VR skladem na PS4-hry.czDOOM VR PS4
Konečně pořádná prémiová střílečka pro virtuální realitu Playstation VR!


Lego Marvel Super Heroes 2 PS4 hra skladem na PS4-hry.czLego Marvel
Super Heroes 2 PS4

Druhý díl propracované lego hry s režimem hraní dvou hráčů na jedné obrazovce.



(listopad 2017):

The Sims 4 CZ PS4 hra skladem na PS4-hry.czThe Sims 4 PS4

Známý "simulátor lidí" z PC je konečně i na Playstation 4.

 

Star Wars Battlefront II PS4 hra skladem na PS4-hry.czStar Wars Battlefront II

Překrásně zpracovaná Star Wars akce v druhém dílu pro Playstation 4.


Need for Speed Payback PS4 hra skladem na PS4-hry.czNeed for Speed Payback

Adrenalinové auto honičky nejen s policií konečně na PS4 konzolích.


Call of Duty WW2 PS4 hra skladem na PS4-hry.czCall of Duty WWII PS4

Jedna z nejlepších her roku 2017 - akční střílečka z druhé světové války.

 

Sonic Forces PS4 hra skladem na PS4-hry.czSonic Force PS4

Ježek Sonic konečně přichází i na Playstation 4! Skvělá dětská hopsačka.

 


(září/říjen 2017):

Assassins Creed Origins PS4 hra skladem na PS4-hry.czAssassins Creed Origins PS4 CZ

Graficky dokonalé akční dobrodružství s českými titulky.

 

Wolfenstein 2 PS4 hra skladem na PS4-hry.czWolfenstein 2 PS4

Nejzábavnější střílení

nácků posledních několika

let.


NHL 18 PS4 hra s českými titulky skladem na PS4-hry.cz NHL 18 PS4 CZ

Nejnovější hokej na PS4
s oficiální NHL licencí
a s českými titulky!


WRC 7 PS4 hra skladem na PS4-hry.czWRC 7 PS4

Perfektní rallye závody v novém ročníku na Playstation 4.

 

FIFA 18 PS4 hra s českými titulky skladem na PS4-hry.czFIFA 18 PS4 CZ

Nejnovější fotbal s oficiální FIFA licencí a českými titulky na Playstation 4.


Project CARS 2 PS4 hra skladem na PS4-hry.czProject CARS 2 PS4

Perfektní okruhové závody nabušených kár pro PS4.

 


Gran Turismo Sport PS4 hra s českými titulky skladem na PS4-hry.czGran Turismo Sport PS4 CZ

Nejlepší závodní simulátor na PS4 s českými titulky pro nejnáročnější závodníky.

 

 

Dřívější akční nabídky:

 

Playstation VR virtuální realita za poloviční cenu


PLAYSTATION VR
již od 4390 Kč
(jen do vyprodání zásob!)


Sony Playstation 4 PRO Glacier White

 

Nejvýkonnější Playstation konzole všech dob - Sony PS4 PRO v ledově bílém designu "Glacier White" za akční cenu 8.888 Kč skladem na PS4-hry.cz (od 24.4.2018 do vyprodání zásob) - neváhejte!


27.2.2018 - akce na skvělý bundle Playstation 4 Slim 1 TB herní konzole s hrou Gran Turismo Sport v češtině.


 

Kingdom Come Deliverance hra na Playstation 4 s CZ titulky9.2.2018 - Kingdom Come Deliverance

- nejočekávanější česká hra na Playstation 4

vychází 13.2.2018 - předobjednávka za extra výhodnou cenu

 


5.1.2018 - povánoční výprodej nejvýkonnější PS4 konzole s Ultra HD 4K grafikou:

Playstation 4 PRO 1TB - 8490 Kč!


 

2PSN 1000 CZK kredit0.12.2017 - karta pro naplnění peněženky v hodnotě 1000 Kč na Playstation Network - cena u nás jen 950 Kč - tip na skvělý dárek pokud si nejste jisti jakou hru koupit.

 

2.12.2017 - FIFA 18 na Playstation 4 s českými titulky za 1333 Kč - jen do vyprodání zásob!


16.11.2017 - Playstation Plus předplatné na 365 dní za 1175 Kč.

 

7.11.2017 - extra výhodný balíček - ovladač Dualshock 4 v2 GT Sport edice + hra Gran Turismo Sport na PS4 skladem za 1990 Kč.

 

 

4.11.2017 - Playstation 4 Slim 1TB - 6850 Kč! To tu ještě nebylo! Akční cena platí jen do vyprodání záso

Tiskové zprávy

arr3Velká vánoční soutěž o PS4 hry a gamepad na Playstation 4   Od 12. listopadu až do 20. prosince můžete otestovat své znalosti ve vánoční soutěži o hlavní... arr3Více než 500 her na Playstation 4 skladem!20.10. 2017 - Specializovaný herní e-shop PS4-hry.cz má pro Vás k dnešnímu dni skladem již více než...

ANKETA

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 499 Kč
skladem
naše cena 790 Kč
skladem
naše cena 1 175 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 5 275 Kč
skladem
naše cena 690 Kč
skladem
naše cena 7 690 Kč
skladem

KONTAKTY

PRODEJHER.CZ s.r.o.
Nám. 14. října 1307/2
15000 Praha
info(a)PS4-hry.cz
Osobní odběr je možný na více
než 1000 místech zasilkovna.cz v České republice!

Ochrana osobních údajů e-shopu ps4-hry.cz
  1. Společnost PRODEJHER.CZ s.r.o., se sídlem nám. 14. října 1307/2, 150 00, Praha 5, IČ: 28974638, DIČ: CZ28974638 - zapsán v obchodním rejstříku vedeného Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 157102 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu, IP adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno prodávajícím tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatel technického řešení e-shopu: Golemos s.r.o., IČ: 05208777, se sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravce: PPL CZ s.r.o., IČ: 25194798 se sídlem na adrese K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany
    • Přepravce: Česká pošta, s.p., IČ: 47114983, se sídlem Praha 1, Politických vězňů 909/4, PSČ 22599
    • Přepravce: Zásilkovna s.r.o., IČ: 28408306, se sídlem Drahobejlova 1019/27, Libeň, 190 00 Praha 9,

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@ps4-hry.cz

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.ps4-hry.cz užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.